Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Справжній Porsche – це 718 Cayman GT4

Новий Porsche 718 Cayman GT4 отримав потужний 6-циліндровий двигун від моделі 911 та позбувся зайвої ваги, тому саме він на сьогодні презентує спортивні амбіції легендарного бренду. На відміну від попередника, нове купе долає трасу Nurburgring Nordschleife в Німеччині на цілих 10 секунд швидче, а це просто феномінальний показник. Зовнішній вигляд 718 Cayman GT4 вдало поєднує сучасні елементи кузова та класичні форми, яки вже більше 50 років використовує Porsche.

Під капотом Porsche 718 Cayman GT4 встановлено 4-літровий атмосферний двигун, який розвиває 415 к.с. та 420 Нм крутного моменту. Ліміт оборотів силового агрегата закінчується на позначці у 8000 об/хв. Завдяки зменьшення ваги та оптимальної аеродинаміки, Cayman GT4 розвиває понад 300 км/год, а розгін з 0 до 100 км/год триває всього 4,4 секунди. Купе оснащено 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей. Досить оригінальним методом інженери Porsche намагалися економити пальне, адже водій не завжди буде натискати на педаль гагу в пол. Двигун повністю відповідає суворим екологічним нормам євро6, які досягаються завдяки системі відімкнені двох циліндрів під час незначних навантажень.

Інтер҆ єр ексклюзивної версії 718 GT4 має характерне оздоблення шкірою з прострочкою у колір кузова. Дуже приємним є той факт, що в салоні найменшого Porsche майже відсутні сенсори, а кокпіт має класичний вигляд та звичайні кнопки та поворотні перемикачі. Якість матеріалів оздоблення та обробки елементів інтер҆ єру бездоганні. Спортивні сидіння здатні втримати водія навіть при максимальних навантаженнях, при проходженні швидких поворотів. Цікаво, що у базі, клієнти не отримають взагалі ніякої мультимедійної ситеми, замість неї на центральній консолі звичайні отвори для телефона або гаманьця.

В технічному плані новий Porsche 718 Cayman GT4 заточений виключно під спортивний драйв. На відміну від базового купе, новачок пройшов дуже ретельні випробування в аеродинамічній трубі, що дало результат у підвищенні прижимної сили на 50%. Нова конструкція вихлопної системи звільнила місце для дифузора, який працює для підвищення максимальної швидкості автомобіля та стабільності на високих швидкостях. Шасі Cayman GT4 на 30 мм нижче ніж у стандартного Cayman, до того ж виробник оснастив спортивне купе заднім механічним деференціалом з блокуванням. Спеціально для водія на борту машини встановлено 6-точковий ремень безпеки та неподалік закріплено фірмовий вогнегасник.  

Орієнтовна вартість Porsche 718 Cayman GT4 на європейському ринку складає 85 тисяч євро, але додаткове обладнання та індивідуальні опції можуть підняти ціну купе ще на 30-50%...

17.10.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Справжній Porsche – це 718 Cayman GT4

Політика конфіденційності